CITATEN

sm roman boek

uit: "Iris, tien geboden voor een seksslavin"Chris vestigde zijn ogen op haar. Hij had staalblauwe ogen, die hard en zacht tegelijk waren en Iris kreeg het gevoel of ze spiernaakt was, nee erger nog, of hij haar tot in het diepst van haar ziel kon peilen.

Weet je wat het is, Iris? Jij verlangt van mij, dat ik aan jouw wensen tegemoetkom, jouw masochistische wensen. Ik moet jouw meester zijn, maar binnen bepaalde grenzen, of minstens binnen het patroon van jouw fantasien. In die benadering sta jij zelf dus in het middelpunt. Een echte slavin heeft echter geen wensen, of als ze die al heeft toont ze ze niet; een goede slavin leeft slechts voor haar meester.

Let op. Gedurende de proefperiode mag jij geen seks hebben, op welke manier dan ook, behalve op mijn bevel. Ook dan mag je echter niet klaarkomen, behalve als ik je daar uitdrukkelijk toestemming voor geef of laat geven. Dit verbod gaat n in en ik geef je nu gn toestemming. Ontvang deemoedig mijn zaad, mijn eerbewijs, in je schoot en denk niet aan jezelf.

Telkens striemde de 'kat' haar druipnatte, gepijnigde heiligdom en telkens gilde Iris het uit. Het leek of haar lichaam vloeibaar werd, of ze werd opgenomen in een vloedgolf van wellust. Haar hele lichaam spande zich voor het orgasme ... en op dat moment hielden de slagen op. Iris slaakte een gil van frustratie.

Zou Chris haar werkelijk drie dagen lang in haar eigen huis volledig naakt laten lopen? Zonder nige bedekking, zelfs niet voor noodgevallen, voor - noem eens wat - als er brand zou uitbreken en ze hals over kop zou moeten vluchten?

Nieuwe schrik: vingers in haar geopende spleetje. De vingers zochten haar kutringen en het volgende moment slaakte ze een kreet van pijn. Een van haar kutlippen werd meedogenloos uitgerekt; kennelijk had de man er een zwaar gewicht aan gehangen.

Nu ze hardliep, rukten de nieuwe riempjes nog feller aan haar sekslippen, waardoor de pijn steeds erger werd. Ook wipten haar borsten hinderlijk op en neer. ... Zo voltooide ze hijgend het ene rondje na het andere. Toen hij haar even liet stilhouden, was dat alleen om een paar gewichtjes aan haar tepelringen te hangen. "Rennen, hop, sneller." De gewichtjes schokten wild op en neer en Iris was bang dat de gaatjes in haar tepels zouden gaan bloeden.

"Weet je hoe dit wagentje heet? ... Een dressuurkar. Wel, ik kan niet duidelijker aangeven wat de bedoeling is." ... De tuigage was zo geconstrueerd, dat een ruk naar rechts aan de teugel een rukje aan haar rechtertepel veroorzaakte en een ruk naar links een rukje aan haar linkertepel. Zo zou ze dus aan haar tepels worden gemend.

Staande tegen een brugleuning moest Iris langzaam, met een verleidelijke glimlach, de panden van haar rokje op de open heup opzij trekken om haar naakte onderlichaam te tonen. Toen een voorbijrijdende vrachtauto haar rok hoog deed opwaaien, wist de camera dat ook vast te leggen.

"Tot zover is dit bij een mammografie de gebruikelijke gang van zaken," legde de dokter uit, "maar bij jou ga ik een beetje verder." Hij drukte weer op de knop. "Ah, ah, au au ", schreeuwde Iris. Hij stopte even, maar toen ze een beetje aan de pijn was gewend, stelde hij de klem nog wat strakker in, tot Iris weer schreeuwde. Ze had het gevoel dat haar borst helemaal werd geplet.

Iris werd plotseling overspoeld door een golf van geilheid en duwde in een ongecontroleerde beweging haar heupen zover omhoog als haar geboeide toestand toeliet. Het bolletje sprong weg en viel terug, maar niet op haar clit. De spanning ebde weg, haar billen raakten het bed weer, het bolletje schommelde nog wat na en kwam, nog steeds zachtjes vibrerend, tegen haar clit tot stilstand.

"Ingenieus, niet waar?" zei de dokter. "Als je helemaal stilligt, geeft dat bolletje je een fijn gevoel, zij het hoogstwaarschijnlijk niet fijn genoeg voor een orgasme. Bij de geringste beweging is dat afgelopen. Iedere beweging wordt dus afgestraft. Ik ben zeer benieuwd hoe je dat eraf brengt."

Ze hoorde gerammel van sleutels en het piepend openzwaaien van een traliedeur. Het moest een of andere kerker zijn waar ze in werd geduwd.

Maar al te snel merkte ze dat het klemmen waren die, juist achter haar ringen, op haar borstpunten waren gezet, verstelbare klemmen met scherpe punten die nu werden aangedraaid, steeds strakker en strakker. Ze probeerde dapper te zijn, de pijn de baas te blijven, maar de scherpe punten drongen steeds dieper in haar borsten, tot ze het niet meer kon uithouden en begon te kreunen. Alsof hij daarop had gewacht, hield haar kwelgeest op met het draaien aan de stelschroeven. Helaas maar voor even. Nadat de ergste pijn wat was afgezwakt, werden de stelschroeven nog een volle slag aangedraaid, zodat Iris het uitschreeuwde.

In een reflex zette ze zich schrap, maar onverbiddelijk werden haar dijen steeds verder gespreid, waardoor ook haar kut weer door de riempjes werd opengesperd. Pas toen ze van pijn begon te kreunen werd het mechanisme stopgezet. Iris schaamde zich dood, want ze begreep maar al te goed hoe ze nu te kijk zat, met haar blote kont omhoog en haar geringde kutlippen, door riempjes opengesperd, onbarmhartig blootgesteld.

Een gloeiende, om bevrediging schreeuwende kut, dat was alles wat er van haar over was. Ondanks de camera, ondanks het vermoeden, de zekerheid, dat ze werd geobserveerd, nee, juist daarom, trok ze haar handen uit de lussen en greep ze met twee handen tegelijk in haar kruis. Met een hand op haar clitoris en de andere op haar sekslippen en in haar vagina vingerde ze zich tot een woest orgasme.

Diep in haar hart wist ze dat ze dit wilde, cht gemarteld worden, al was het maar n keer. Eerder zou haar vernedering, haar onderwerping, niet totaal zijn.

Een stroomstoot gaf Iris het gevoel dat er fel in haar tepels werd gebeten en ze gilde.

"Nog steeds dapper?" vroeg de man. "Denk eraan: dit was nog maar het begin. Ik kan ook ... dt." Iris verstijfde door de fellere stroomstoot en schreeuwde opnieuw.

Iris kwam met haar gevoelige spleetje op de scherpe zijkant van een plank terecht. Ze wist onmiddellijk wat het was: een zogenoemd 'paard'; ... De plank sneed gemeen in haar tere vlees; de pijn werd met de minuut erger en leek zich door haar hele lichaam te verspreiden. Ze had het gevoel of haar kut brandde, of ze langzaam doormidden werd gesneden.

Hoe vaak was ze in haar fantasie niet zelf de heks geweest die werd gemarteld om haar te laten bekennen, terwijl ze zich wild klaarvingerde. En nu ws ze zelf ... nou ja, niet de heks, maar wel degene die gemarteld werd. En ze was cht in zo'n duivelskerker. Zouden ze haar werkelijk met gloeiende ijzers gaan bewerken? De vlammen sloegen haar uit. Van angst? Ja, ook, maar meer nog van geilheid. Haar favoriete fantasie kwam tot leven, geiler dan ooit. Ze krampte en schokte met haar bekken. Zouden ze haar werkelijk martelen? Gloeiende ijzers, oh oh oooh. ... Het ijzer raakte even haar linkerborst aan, de pijn was gruwelijk, onverdraaglijk, en op dat moment kwam Iris schreeuwend klaar, met een heidense intensiteit. Voor het eerst in haar leven kwam ze spontaan klaar, zonder directe streling. Haar orgasme bleef maar duren en maar duren en vlamde telkens weer op, tot ze volkomen uitgevloerd in haar boeien hing.recensies Irisoverzicht        de schrijvers         de boeken        Erobird winkel        tekstfragmenten        recensies